Cabinetul nostru se afla in stanga intrarii principale in Spitalul de Oftalmologie din Str. Piata Lahovari 1, sector 1. Punct de reper Piata Romana si Hotel Sheraton (fostul hotel Dorobanti)

Consultatiile se efectueaza de catre MEDICI PRIMARI SAU SPECIALISTI, cu bogata experienta inoftalmologie!

Programarile se fac telefonic la numarul de telefon 0788225361 sau 0213137020 INTRE 9-18!

Consultatiile oftalmologice se vor efectua gratuit in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau in lipsa biletului de trimitere cu plata la receptie !

Consultatie Medic Specialist: 120 lei

Consultatie Medic Primar: 150 lei

Medicii nostri vor avea in vedere o examinare  completă a ochilor, inclusiv problemele de vedere, orice metode corective pe care le aveți (de exemplu, ochelari sau lentile de contact), starea generală de sănătate, istoricul familial și medicamentele curente.

 Vor folosi un test de refracție pentru a vă verifica vederea. 

De asemenea, ar putea sa  dilate ochii cu picături pentru ca medicul să inspecteze spatele ochiului.

 Alte părți ale examenului pot include verificarea vederii tridimensionale (stereopsie), verificarea vederii periferice pentru a vedea cât de bine vedeți în afara focalizării directe și verificarea stării de sănătate a mușchilor ochilor. 

Alte teste includ: examinarea pupilelor dvs. cu o lumină pentru a vedea dacă acestea răspund în mod corespunzător la examinarea retinei dvs. cu o lentilă de lupare pentru a vedea starea de sănătate a vaselor de sânge și a nervului optic, o testare la microscop,  pentru a verifica pleoapa, corneea, conjunctiva (membrană subțire care acoperă albii ochilor) și tonometria irisului, un test de glaucom în care un puf de aer nedureros îți sufla ochiul pentru a măsura presiunea lichidului din interiorul ochiului, etc.

Pentru un examen oftalmologic concludent, medicul va poate efectua si o ecogafie oculara.

La final daca este necesar, veti primi o prescriptie pentru ochelari. Primiti prescriptie de ochelari pentru ca aveti nevoie de corectie ori sinteti expusi la lumina artificiala generata de PC, smartphone, tablete, etc., ori lumina naturala sau diferite alte ratiuni.

In acest caz, veti beneficia de cel mai bun pret pentru lentilele Zeiss. Sintem parteneri Zeiss de peste 20 de ani,  avand o mare experienta pe care o vom pune in slujba dvs.

Consultația de specialitate oftalmologică cuprinde:

  1. Examen biomicroscopic pol anterior 
  2. Măsurarea dioptriilor
  3. Măsurarea tensiunii oculare
  4. Măsurarea acuității vizuale
  5. Determinarea prescripției de ochelari sau lentile de contact
  6. Alte testari

Inregistrare cont nou

Ai deja cont?
Conectati-va sau Reseteaza parola